Viktig informasjon fra NSF og Mjølner speidegruppe

Viktig informasjon!

Det er nå tatt en beslutning i Norges speiderforbund sentralt om å avlyse alle nasjonale arrangement til og med 30. april. Forbundet oppfordrer også alle grupper, kretser og korps til å avlyse alle speideraktiviteter hvor vi møtes fysisk til og med 30. april.

Det betyr imidlertid ikke at man må unngå all kontakt med hverandre, men vi oppfordrer til å ha digitale møter. En speider er en god venn, og vi tar vare på hverandre. Man kan lage Google-hangouts, lage videochats, ha kontakt i facebookgrupper, via Snapchat, dere kan muligens arrangere patrulje-JOTI? Også kan jo speiderne gjøre hyggelige aktiviteter sammen med familien om det blir mye hjemmetid framover.

Det kommer ut informasjon om Minecraft for speidere snart

Det er fint å oppfordre til fellesskap og kontakt, og så må vi være litt kreative når det gjelder hvordan vi gjør det.

Vi oppfordrer også til å være kreative når det gjelder gjennomføring av Speideraksjonen, og unngå å gå med bøsse fra dør til dør inntil videre. Det finnes en etablert innsamling på Facebook  som kan deles på nettsidene, og Speideraksjonen har VIPPS-nummeret 89543.

Som speidere er vi Alltid beredt og klare for en god tørn! Vi må gjøre oss tilgjengelige for å hjelpe samfunnet der hvor det er mulig hvis det kommer forespørsler til gruppene om å bidra med hjelpende hender.

Vi følger situasjonen tett, og vi jobber videre med konkrete grep i forhold til planlagte aktiviteter. Artikkelen på speiding.no og på forbundets facebooksider vil oppdateres, og det vil bli sendt ut e-post til orientering når vi har ny informasjon.

Med speiderhilsen

Lederpatruljen i Mjølner Speidergruppe