Jungelboken forestilling Elverum kulturhus 27. feb klokka 18:00

I flokken brukes Jungelboken som ramme for speiderarbeidet. Det forklarer også hvorfor speiderne i flokken kalles «ulvunger» og speiderlederen er Akela.

Teater Innlandet i samarbeid med Riksteateret setter 27. februar opp forestillingen Jungelboken i Elverum kulturhus. I den forbindelse har vi fått reservert noen billetter til redusert pris samt at Mjølner speidergruppe betaler noe, dermed blir prisen for en billett på kr 150,- (ordinærpris kr 265,-). Dette tilbudet gjelder kun for medlemmene i flokken (altså småspeidere). Vi lederne i flokken (Bjørn Steffen og Ingvild) blir med på forestillingen. Bindene påmelding og betaling i Vipps må gjøres innen 24. januar.

Her kan du lese hva Teater Innlandets skriver om forestillingen Jungelboken

Hør jungelens lov!

Når villdyra skal spise seg mette, blir jungelen et skummelt sted for menneskebarn.
Mowgli er en tøff og uredd gutt, men det lurer farer overalt! Tigeren Shere Khan har fått ferten av menneskeblod og er på jakt. Den sleipe slangen Kaa forsøker å hypnotisere Mowgli med vakker sang. Og hva er det den smågærne apekongen og flokken hans pønsker på? Jammen godt at panteren Baghera og den bekymringsløse bjørnen Baloo passer på!

Rudyard Kiplings klassiker om gutten som vokser opp blant ulver, er et fargerikt eventyr for hele familien. Bli med inn i jungelen og se en sprudlende familiemusikal med humor, fart, spenning og fengende musikk.

Påmeldes her: