Sommerleir 2012

Hver sommer så deltar Mjølner speidergruppe på en eller annen type sommerleir. Hvert 4. år er det landsleir, sist var dette i 2009, Utopia, på Åndalsnes. Neste år, 2013, er det ny landsleir, og denne er i Stavanger. Midt i mellom landsleirene så er det kretsleire. Dette betyr at i år så er det gruppa selv som sørger for sommerleir, enten alene eller sammen med noen andre speidergrupper, i 2010 var vi i Danmark på SpOvAlGre leir.

I år har vi planlagt med en enkel leir, dette for å spare litt kostnader, da neste års leir vil medføre en del reisekostnader.

Vi har planlagt med at årets sommerleir blir med speiderhytta Borgen på Nordhue som utgangspunkt. Og innlagt en del aktiviteter i det nærområdet som f.eks. haik, kanopadling, klatring osv.

I tillegg har vi tenkt at det skal åpnes opp for at foreldre og søsken(sammen med foreldre) kan komme og være sammen med oss fra fredag til søndag.

Tidsrommet er fra tirsdag 26. juni til søndag 1. juli 2012.

Før vi går videre med planleggingen så ønsker vi tilbakelmelding på om dette er interessant for våre troppsspeidere, rovere og deres familier.

Ber om tilbakemelding fra den enkelte innen 6. februar, og da både om det er interesse for dette fra speidere og familie.
Si fra til Roy Arild eller på e-post.