Nord 2017

Klar for en helt vill landsleir?
Vær beredt for Nord 2017, Norges speiderforbunds landsleir, som vi arrangerer sammen med våre mange speidervenner fra 1. til 8. juli 2017 i Bodø. 

Bodø ligger nord for polarsirkelen, der hvor sola ikke går ned om sommeren. Det blir en intens døgnåpen leir med lys døgnet rundt, korte avstander, leirbålskos og heftige opplevelser!

Program
Hva er vel en landsleir uten et program, en haik og leirbål det blir snakket om på veien hjem fra leiren? Med midnattssola i tankene skal hele døgnet utnyttes og gi plass til enda mer speiding og spennende aktiviteter.

Alt av aktiviteter, og haiken, vil foregå i patruljer. Ved gruppas påmelding til leiren, som skal skje i januar 2017, setter patruljene opp hvor ville aktiviteter de ønsker seg, og hva slags haik de helst vil ha.

Patruljene kan velge mellom programkategoriene «litt vilt», «vilt» og «helt vilt». Alle speidere får også delta på en midnattsøkt, og dagen etter får man en hvileøkt. Markedsdag blir det også – da skal alle gruppene bidra med noe gøy.

Haiken vil være delt inn i fire kategorier etter vanskelighetsgrad, og patruljen velger en de mener passer godt for dem. Alle haikene vil være overnattingshaiker og gi patruljen mulighet til å oppleve nordnorsk natur. På haik går speiderne på tur uten voksne ledere. Noen vil foregå i nærheten av leiren, mens andre vil være innen en times kjøretur unna.

På torget vil det ligge kafeer og utsalg, og det vil foregå drop-in-aktiviteter. Det skal også være en liten scene her med små og store innslag av kultur og underholdning. Første og siste fredagen på leir er det stort leirbål og show for alle på leirens hovedscene.

Reise og besøk
Det er mange muligheter for reise, så her må lederne og speiderne ta en avgjørelse om transportmiddel. Kanskje kan man velge forskjellig transportmiddel hver vei, for eksempel fly opp og buss eller tog hjem? Husk at reisen er en del av opplevelsen!

Landsleir i Bodø gir også en ypperlig mulighet til å legge familieferien til Nord-Norge. Landsdelen har mye å by på av både natur og aktiviteter. Inspirasjon og ideer kan dere blant annet finne på www.visitbodo.com og www.nordnorge.com. I leirens egen gjesteleir vil det være plass til alt fra telt til bobiler og campingvogner. Til døgnpris vil man få tilgang til både toalett, vann og strøm. Mer om dette tilbudet vil komme på leirens nettsider, www.nord2017.no.

Pris og påmelding
Selve leiren koster 2600 kroner. I tillegg kommer reiseutgifter, så det er gruppa som setter den endelige prisen for deg.
Det vil bli rabatt for familier der minst tre personer fra samme husstand skal være med.

Vær beredt for en helt vill opplevelse – velkommen til Bodø sommeren 2017!
Vi kaller inn til foreldre/Speidermøte for de som melder seg på turen, rett over nyttår.

Last ned innbydelsen her: Innbydelse Landsleir 2017