Mjølner 100 år – oppfordring

Kjære gamle og «unge» Mjølnerspeidere.  Facebooksiden vår i forbindelse med 100-årsjubileet har vært opp og gått i over et halvår.  Men jeg må innrømme at jeg hadde håpet på større respons enn rundt 200 følgere.  Sett i forhold til alle som de siste 50 årene i kortere eller lengre tid har vært medlemmer, så tror jeg dette gir en lav prosentandel. 

Jeg vil derfor oppfordre alle om å tipse de dere har på kontaktlistene deres av gamle speidere om å slutte opp om sidene.  Videre må jeg innrømme at jeg savner flere bilder og flere «røverhistorier» fra tidligere tider – hermed er dere oppfordret til å være mer aktive på siden vår ! 

Videre har vi fortsatt en del av de eldste av våre tidligere Mjølnerspeidere oppegående og i beste velgående blant oss.  Disse er ikke alltid blant de mest aktive på sosiale medier.  Og jeg vil derfor oppfordre alle barn, barnebarn eller andre interesserte til å gjøre «intervjuer» eller lignende, og videre forhåpentligvis få lagt ut dette på sidene våre.  Det er fortsatt mye historie fra 1950-tallet som sakte, men sikkert går ut av tiden og blir borte for oss. 

La dette være en oppfordring til dere alle om å gjøre en liten innsats for Mjølner nå i høst, slik at sidene våre kan bli enda bedre og adskillig fyldigere. 

Med speiderhilsen

Gunnar Jervell

Gruppeleder Mjølner