Bilder fra gruppetur til Nordhue 8.-10. april 2011

Helga 8.-10. april 2011 var det tid for årets gruppetur til speiderhytta Borgen på Nordhue.
5 speidere, 2 ledere og et lederbarn (småspeider) satte kursen mot speiderhytta på fredagskvelden. Kvelden ble brukt til å fyre opp, lage ved osv etter at vi kjempet oss bort til hytta i kraftig vind. Litt utpå kvelden fikk vi også besøk av en potensiell bever-leder og hennes barn.

Lørdagen kom med strålende sol og flaggheis klokka 8 før frokost. Omtrent klokka 11 så kom det 14 småspeidere og 2 ledere til hytta. Det bel inndelt i tre patruljer og de fikk litt tid sammen før lunsj. Etter lunsj fikk patruljene i oppdrag å lage dam-brett, brikker og pose til å ha brikkene i. De ble veldig flotte 🙂

Litt før middag klokka 18 så ankom to roveraspiranter som hadde vært på sykkeltur fra Elverum og opp til Nordhue via Løten. De var ganske slitne etter 6-7 mil på sykkel siden fredag kveld på bløte grusveger.
Middag ble som tradisjon tro taco.

Etter middag kom Tore Lund opp til oss og viste oss film fra speideraktiviterer på -60 og -70 tallet, artig å se hvor lite som egentlig har forandret seg av speideraktiviteter siden den tid.
I løpet av kvelden ble det også tid til å lese speidersjefens budskap samt fornyelse av speiderløftet.
Senere på kvelden ble også de to roveraspirantene tatt opp som rovere i Mjølner.

Søndagen kom med flott vær, men uten noe særlig sol. Dagens aktiviteter var å lage i stand til lunsj, Vikingegryte og pannebrød , før vi satte nesa hjem til Leiret igjen.