Dugnad på speiderhytta Borgen

Hytta sett fra sør i flott solskinnLørdag 14. juni og søndag 15. juni 2014 er det dugnad på Borgen, Nordhue. Og kanskje vi også får til litt med Ingerstua også? I år er det anledning til å ta det som en familietur med overnatting enten inne på Borgen eller ute i eget telt. Det er ikke mulighet til å sende bare barna på denne turen/dugnad, men det er en flott anledning for dere foreldre/foresatte å være med barna på tur og jobbe sammen i fellesskap.

De som skal være med bare på dagtid kan møte på Nordhue klokken 0900 begge dager.

Oppgaver på årets dugnad vil blant annet være: ved, noe snekring, maling og vasking. Ta med dere dugnadstøy, samt mat og drikke for helga. Det vil bli organisert grill til de som skal overnatte, så ta med grillmat til middag på lørdag.

Håper at så mange som mulig har mulighet for å delta på denne dugnaden minst en av dagene, da dette er viktig for at vi skal kunne holde speiderhytta i orden.

Meld fra til Trond Voldmo på forhånd hvis dere skal delta, gjerne innen 7. juni, slik at det blir lettere å planlegge dugnaden.
Er det noe dere ellers lurer på angående dugnaden så kontakt også Trond Voldmo på trond@voldmo.com eller på mobiltelefon 4441 3456.