Bilder fra Svenkerudvollen 2014

IMG_2903Helgen 31.01.14-02.02.14 hadde vi i oppdrag å være vertskap på Elverum turforening sin hytte Svenkerudvollen.

Fredag kveld, gikk 15 speidere, 2 ledere og en forelder fra trimplassen til Svenkerudvollen på ski.  Utstyret vårt ble fraktet opp med scooter.
Der innlosjerte vi oss i hytta, og koste oss med kveldsmat og lagde planer for lørdagen.  10 speidere en foreldre og en leder valgte å sove under åpen himmel, mens 5 speidere og en leder lå inne.

På lørdagen møtte 8 småspeidere og 1 leder på trimplassen og tok turen derfra og opp til Svenkerudvollen. Samt at det kom 2 speidere på dagsbesøk
Lørdagen gikk med til å drifte hytta og servere vafler, kjeks, sjokolade, kakao, kaffe og mer til, til skifolket som kom opp.  De som ikke hjalp til inne, lagde masse liv ute.
Vi hadde en fin bålplass, der vi serverte bålkaffe, toddy, kakao og popcorn. Speiderne driftet dette, de lagde hoppbakke, hadde akekonkuranser, lagde snøborger.  Alt i alt de lagde masse liv rundt omkring på hele vollen.
Søndag gikk som lørdag, samt at vi måtte rydde og vaske etter oss.  Mange kom opp for å besøke oss, av foreldre og søsken, samt skifolket.  Vi fikk masse tilbakemeldinger om at det var koselig med alt vi gjorde der oppe!
Når ryddingen var ferdig så gikk hele gjengen på ski tilbake til Trimplassen.
Vi omsatte for mellom 10-11.000,- for Elverum Turforening.

Tusen takk til alle sammen for en flott tur! 🙂