Bål/snølykt, oppstart utsatt.

Kjære speidere!

Vi i Mjølner synes det ville vært gøy å gjøre noe sammen igjen, og fordi tiden er slik den er akkurat nå må vi gjøre dette virtuelt, da oppstarten på nytt er blitt flyttet, vi håper vi får startet opp igjen den 25 januar.

 

Vi oppfordrer alle speidere(småspeidere, tropp og rovere) hver for seg, gjerne med foresatte eller andre i samme kohort, lager et flott bål eller en flott snølykt. Dere kan gjerne lage begge deler. Dette blir på hver våre plasser, men allikevel sammen som Mjølner speidergruppe.

Når bålet og/eller snølykten er tent og blitt til et «godt syn for øyet» kan de som har mulighet dele dette med et bilde, eller fem, på Mjølner speidergruppe og foreldregruppen, som begge er på Facebook. På denne måten deler vi felles aktivitet med og for hverandre. Her trenger vi hjelp av forelder/ foresatt med deling av bilde.

Når vi gjør dette for hverandre, gjør vi dette samtidig med et lys som en støtte på at vi fortsatt ønsker Elverum sykehus stående som vårt nærsykehus. Det er viktig å være klar over at vi ved dette gjør et svært aktuelt og betydelig samfunnsengasjement i praksis.

For de av dere som ønsker, noe vi håper alle kan, ville det vært veldig fint om dere i tillegg kan legge ut et bilde på en offentlig side.

På dette bilde vil vi at dere får på en tekst hvor ordlyden er:

 

«Et lys for vårt sykehus med hilsen fra Mjølner speidergruppe» 

Med dette vil vi gjøre noe koselig for oss selv og hverandre mens vi samtidig gir vår støtte til samfunnet rundt oss, noe som er helt i tråd med programmerket «samfunnsengasjement».

 

Snølykt lages av biter med kompakt snø. Bål settes opp som pagodebål, eller som pyramide med langved om du føler deg mer komfortabel med det.. Her er det lov å bruke fantasi, men vi ønsker at dere bygger både lykt og bål med en høyde fra 80 til 100cm. Hvis det av praktiske grunner ikke lar seg gjennomføre er det selvfølgelig greit at det ikke blir slik høyde, uansett vil det være enklest å oppnå høyden med ei snølykt, men ta utfordringen med et bål om du har mulighet, det er rett og slett stilig og imponerende.