1.   Grue innbyr til vinterhyttetur 9. til 11. februar 2018

Hensikten med turen er å lære nye ting og ha det gøy med ute- og inneaktiviteter under forhold som ikke er altfor krevende. Vi vil bo i hytter og bruke det som utgangspunkt for aktivitetene – noe samlet, og noe i grupper og patruljer.

Turen går i år også til Sverige og Mattila. Det gir nye muligheter for aktiviteter og opplevelser. Hyttene er av forskjellig størrelse og ligger litt spredd i område men med gangavstand mellom hyttene og senteret.

Både troppsspeidere, rovere og ledere blir forlagt i hytter. Hver patrulje får i utgangspunktet sin egen hytte og må organisere seg, holde orden og lage hoveddelen av måltidene selv.  

Aktivitetene ute avhenger av vær og føre; det blir helt sikkert en skitur, det blir en aller annen form for leirbål og leker. Vi lover å ha noen nye leker også.

Vi vil komme med mer informasjon om eventuelle spesielle behov for utstyr i forkant av turen. Alle deltagere får deltagermerke.

Avreise fra speiderhuset (Elverum) 09.02.18 kl 17.30.
Retur fra Mattila søndag 11. februar kl 17.00.

Det er felles mat til alle måltider, enten alle samlet eller i patruljene. Turen koster kroner 600,- per person. Dette inkluderer leie av hyttene, alle middager og noe utstyr og ting som kjøpes inn felles.

Hjertelig velkommen til en opplevelsesrik helg på Finnskogen!

Lederne i 1. Grue

Hele innbydelse, deltagerinformasjon, program og pakkeliste finner du her.

 

Påmelding på eget skjema på nett (www.mjolner.org) og betaling til Mjølner med Vipps.

Husk å gi beskjed om du kan kjøre til eller fra, samt mange du har plass til i bilen.

Påmeldingsfrist fredag 26.01.18