Bilder fra Spovalgre gjensynstreff på Røros

Helga 17.-19. september 2010 reiste 5 speidere, to ledere og ett lederbarn til Einarsvola utenfor Røros på gjensynstreff for de norske spovalgregruppene. Vi reiste fra speiderhuset fredag klokken 1700 og ankom leirplassen litt før 2100, tid for å sette opp telt i mørket, tåke og litt regn. Alle kom seg flott i posene.

De øvrige gruppene på dette treffet var fra 10. Trondheim, Røros og Grue. Ca 60 deltagere i alt.

Lørdagen startet med å gå ned til sentrum av Røros og gjennomføre en rebusløype i Røros, etter denne rebusløypa reiste vi til Olavsgruva og fikk en flott omvisning der inne.

Opp igjen til Einarsvola og klare for forskjellige aktiviteter som wirebane, diverse knuter og fri-aktiviteter.

Middag på lørdag ble taco, noe som alle satte stor pris på. Etter middag var det klart for leirbål, vi valgte å ha dette inne i fjellkirka da det regnet, var tåke og litt vind ute. Ble et flott leirbål med innslag fra de fleste gruppene samt litt tid mimring med å titte på bilder fra sommerens leir.

Søndagen ble det litt bedre vær med mest opphold og litt solgløtt. Etter frokost pakket vi sammen telt og utstyr, før det var tid for litt forskjellige aktiviteter igjen. Og treffet ble avsluttet med en liten samling rett før tolv og vi alle satte nesa hjem igjen.

En stor takk til Røros speiderne som fikk til dette treffet 🙂